Examine This Report on مزاج سوداوی

بعضی از مواد غذایی هستند که طبع گرمی داشته اما در بدن باعث تولید خلط سودا میشوند؛ که بادمجان جزو این دسته است یا بالعکس هلیله سیاه طبع سرد و خشکی دارد اما برای درمان سوء مزاج سودا تجویز می شود پس اگر در نسخه پزشک خود این موارد را دیدید نگران نباشید.

با سلام خلط پشت گلو دلایل مختلفی میتواند داشته باشد. صرف خلط پشت گلو داشتن نشاندهنده مزاج بلغمی نیست. تشخیص مزاج کار ساده ای نیست و باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود. در هر صورت، اگر علائم غلبه بلغم از جمله نفخ، ریفلاکس، احساس پری معده و چاقی شکمی دارید، می توانید از قرص دوای بلغم نیاک استفاده کنید.

سلام ریزش کوشید و چاقی شکم دارم.مزاجم بلغمیه. راهکار قوی برای مو و شکم ؟؟

سلام من سر درد چشم درد و تپش قلب دارم و بیشتر اوقات توی گوشام باد میفته به دکتر مراجعه کردم گفت سردی بدنت بالا رفته چکار کنم ممنون از پاسخگویی شما

دهان و حلق: افزایش سردی و رطوبت در دهان و حلق با مشکلاتی مانند سنگینی زبان، لکنت زبان، ریزش آب دهان، تورم لوزه‌ها و خروپف مشخص می‌شود.

همچنین خوابیدن، پس از مصرف غذا، سبب تجمع بلغم در بدن می‌شود؛ علاوه‌بر این بهتر است وعده ناهار برای افراد با مزاج بلغمی، سبک باشد و به هیچ وجه پس از مصرف ناهار نخوابند.

کلیستنیکس چیست؟ ۷ حرکت ورزشی ساده و موثر برای بهبود قدرت و تناسب اندام

بیشتر بخوانید: علت ریزش مو و هر آنچه که در این مورد باید بدانید

بد فرمی: – موها شدیدا وز، بدحالت و پوک می شوند. ریزش مو: – ریزش موی سودایی معمولاً شقیقه ها را درگیر می کند.

دمنوش به لیمو  / دمنوش به لیمو و آویشن / دمنوش دارچین  / دمنوش بابونه / دمنوش زنجبیل  / دمنوش بهارنارنج / دمنوش بادرنجبویه / دمنوش گل گاو زبان

پاسخ به  زهرا من ۴۸ سالمه رفتم دکتر دارو گیاهی و تشخیصش بلغم بود بخاطر شکم و پهلو بزرگ از طرفی هم صبحا خلط پشت گلو دارم و اگرم سردی بخورم یا نفخ دار معدم شروع میکنه به تورم ورنج میبرم قبلا نداشتم در ضمن سنوگرافی انجام دادم گفتن کبد check here چرب دارم .یائسه هم شدم دوسال هست

کسانی که مزاج بدن شان سوداوی است اکثرا لاغر هستند و چهره ریز و کوچک دارند. در هر صورت این افراد اگر این مواردی که در زیر به آنها اشاره می شود را جز رژیم غذایی خود در نظر بگیرند و رعایت کنند می توانند از افزایش سودا در بدن پیشگیری کنند.

از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل می‌شود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب می‌شود، اخلاط اربعه را تولید می‌کند که باعث رشد اندام‌ها و بازسازی اعضای آسیب دیده می‌شوند و امکان حرکت کردن را برای انسان فراهم می‌کنند.

اگر از علاقه‌مندان طب سنتی باشید، احتمالا اصطلاحات رایج آن مثل «اخلاط اربعه»، «بلغم»، «سودا»، «صفرا» و «دم» را شنیده‌اید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *